2019 metais įkurta kaimo turizmo sodyba "Pakalas"

Kaimo turizmo sodyba "Pakalas

Siųsti užklausą

Sodyboje galime apgyvendinti iki 42 žmonių. Vilos pirmame aukšte yra pobūvių salė, virtuvė su naujausia įranga, didelė terasa, antrame – keturi miegamieji, kuriuose gali įsikurti dvylika svečių: dviejuose iš jų gali apsigyventi po keturis žmones, o likusiuose – po du. Svečių namuose yra visi patogumai: karštas ir šaltas vanduo, dušai, sanitariniai mazgai. Šeimyniniuose vasarnamiuose (3vnt.) gali ilsėtis po dešimt žmonių. Pirmame aukšte yra svetainė, virtuvė su naujausia įranga bei terasa, o antrame du miegamieji, kuriuose gali įsikurti po keturis gyventojus. Namuke yra visi patogumai: karštas ir šaltas vanduo, dušas pirmame aukšte, sanitariniai mazgai abiejuose aukštuose.

Pramogos: pirtis - kubilas - BBQ - maudynės - valtys - futbolas - kroketas - tinklinis - badmintonas - baidarės (Žeimena ir Lakaja)
Lankytini objektai (25km spinduliu): 2 vandens kriokliai (Ginučių ir Pakretuonės) - Paliesiaus dvaras - Bitininkystės muziejus - Triušiukų slėnis - Paukščių kaimas - Ledakalnis - Mindūnų apžvalgos bokštas.

Kviečiame švęsti jūsų vestuves, gimtadienius, vakarėlius, konferencijas.